dijous, 28 de febrer del 2008

Reflexió


Fa ja molt de dies, i molt de somnis, que no m'aturava una estoneta a pensar, a mirar al meu alrededor, i no precisament les coses que m'envolten sinò els sentiments. I ara quan torn a obrir els ulls veig que per sort voltrus seguiu allà. La única cosa que em decep és que a part de voltrus, que evidentment vull trobar sempre que obri els ulls, tot segueix més o menys igual.

Tal vegada és que no he triat el camí adequat per empendre el vol, tal vegada esperar a que passin les coses no és la solució. Tal vegada donar una pasa no seria tan perillós ni tan dramàtic, segurament després simplement hauria de donar una altra.

Tal vegada...

1 comentari:

LAURA ha dit...

Reflexió II: Avegades ens pensam que totes les coses continuen igual i no som capaços de veure com es mouen a gran velocitat. La vida no és estàtica de manera que no sempre cal anar a cercar les coses bones, aquestes coses sempre hi seran independentment del lloc on siguem, depèn simplement de noltros. Per cert, aquests 14 km d'ahir a la nit bé es mereixen un altre post, no?
Que passis un bon dia.

Laura